skip to Main Content

Swim-Fun Pool Interverter Varmepumpe 16 kW WIFI

DKK 18.995,00

Næst efter solenergi, som er en gratis men også upålidelig varmekilde, er en pool varmepumpe både den mest miljøvenlige, og billigste opvarmningsform til swimmingpools. En varmepumpe har dog én stor fordel i forhold til solenergi:
Du kan regne med at vandet bliver varmt i de perioder du selv ønsker det – og holder en konstant temperatur, som du selv fastsætter.

Info : flere på lager medio august!
ring +45 439 02181 for status eller kontakt os.

Tilgængelig på restordre

SKU: 1403 Categories: , Tag:

Beskrivelse

Swim-Fun Pool Interverter Varmepumpe 16 kW WIFI

Det rustfrie metalkabinet gør denne model ekstra velegnet til det fugtige nordiske klima. Varmepumpenvil opvarme og holde en konstant badevandstemperatur, når den omgivende lufttemperatur er mellem -12 °C og +40 °C. Varmepumpen kan udelukkende benyttes udendørs. Varmepumpen har let-anvendelig digital kontrol og automatisk afrimnings- og kølingsfunktion. Med intern PCB og let håndtering af vandtilslutning med screw-in fittings (38 og 50 mm).

Varmeveksleren er af PVC og titanium rør, der kan modstå vedvarende udsættelse for swimmingpool vand – med både klor og saltvand, og er forsynet med en GMCC/Toshiba kompressor. Strømforsyning 220-240V / 1 PH / 50 Hz. 1 stk. ventilator. R32. Certifikater: CB, CE, EMC, RoHS.

Yderligere information

Vægt 83 kg

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top