skip to Main Content

Spørgesmål og svar

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1 – 3 dage.
Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark..
Elmehegn & Danskvandkompagni afsender varer med følgende: Afhentning, GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Erhverv, PostNord – Valgfrit udleveringssted
Fragten bliver beregnet ud fra vægt og størrelse.

Mit poolvand er grønt

Hvis dit poolvand er grønt skal der chokklores 15 g pr m³ vand. Kontroller med pool-testeren, og tilfør herefter syregranulat eller flydende syre til den rette ph-værdi er nået.Hvis dit klor er ineffektivt, skal vandet testets for indhold af Cyanursyre. Cyanursyre binder kloren i vandet, så UV-stråler fra solen ikke nedbryderkloren.

Mit poolvand er mælkehvidt

For højt indhold af klor er med til at give dit vand et mælkehvidt skær.Kontroller ph-værdien og tilsæt syre/PH-Minus.

Mit vand er brunt men klart

Vandet i din pool indeholder et højt indhold af jern, okker eller mangan. Kontroller ph-værdi og juster ph-værdien til 6,8. Herefter udføres chokkloring. Se under grønt poolvand.

Der kan i slemme tilfælde tilsættes flokningsmiddler i form af Saniklar Clear Water el. Sunflock Rolls.

Unormal højt tryk på filtrets måler

Ved højt tryk kan det skylles at sandet i filteret er fyldt med forurening. Sæt filteret til at returskylle i 3 min. sæt filteret herefter på recirkulation i 1 min. Sæt filteret tilbage på filtrering efter recirkulation.

Stærk klorluft eller øjensvige

Ved stærk klorlugt fra pollen og øjensvige ved badning er der for højt indhold af bunden syre.Se under afsnittet ‘Mit poolvand er grønt’.

Håndtaget på multiporten er svær/umulig at dreje

Kan skyldes sand/urænheder er kommet ind imellem multiportens sidder og drejeskive.Tryk hurtigt håndtaget ned i bund, og slip med det samme, mens pumpen kører.
Bemærk! Håndtaget må ikke drejes samtidig med pumpen kører.

Der lukkes vand ud af afgangsrør til kloak ved alm. Filtration

Stjerne-pakningen i multiporten er gået eller multiporten er beskadiget, og skal udskiftes.

Der kommer filtermedie ud af dysserne

I det topmonterede sandfiltet sidder der en pakning, der skal slutte tæt mellem rør og multiport. Kontrollerer pakningens tilstand og om den er blevet placeret korrekt

Back To Top